We zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat wij als Matthijsse & Matthijsse Accountants en Adviseurs hebben besloten onderdeel te willen worden van WEA Zeeland.

WEA Zeeland is een accountantsmaatschap met kantoren in Middelburg, Oostburg, Hulst en nu ook in Vlissingen.

We hebben, net zoals WEA Zeeland een blik op de toekomst geworpen en gezien dat door aansluiting bij WEA, ons kantoor voor onze relaties en medewerkers een sterkere partner in de markt zal zijn.

Daarmee kan de continuïteit van ons kantoor verbeteren, de kwetsbaarheid van de organisatie verminderen en de ontwikkelingsmogelijkheden van de medewerkers vergroot worden.

Kortom, samenwerking is een win-win voor twee partijen!

Dit betekent mede dat Hanco Matthijsse per 1 juli 2019 toetreedt als vennoot van WEA Zeeland en wij met het huidige team van 11 accountancymedewerkers er collega´s bij krijgen.

De vestiging Vlissingen zal zelfstandig blijven draaien, daarbij gebruik makend van een goede kennisuitwisseling en organisatorische integratie, en zeer belangrijk: met dezelfde medewerkers van kantoor Vlissingen.

We verwachten met deze uitbreiding onze positie in Zeeland verder te versterken en wederzijds kennis en deskundigheid toe te voegen aan elkaar.

Met vriendelijke groet,

Namens directie en het team van Matthijsse & Matthijsse, Accountants & Adviseurs

Hanco Matthijsse                                 Gert-Jan Post                           Reinier Spijk

Vennoot – Accountant AA                   Relatiebeheerder                      Relatiebeheerder – Accountant AA