Ontmoet ons team

Hanco Matthijsse
AA RB FFP
Vennoot/Relatiebeheerder ondernemers Accountant-administratieconsulent Register Belastingadviseur Federatie Financieel Planner
Femke Andeweg
Assistent-Accountant
Verwerken van administraties, samenstellen aangiften omzetbelasting, jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelasting.
Koen van Moolenbroek
Gevorderd assistent accountant
Annelies Matthijsse-Moens
Receptioniste
Inkomende telefoongesprekken afhandelen, bezoekers te woord staan aan de receptie, verzorgen van inkomende en uitgaande post, diverse administratieve werkzaamheden.
Dagmar Kersten
Receptioniste
Receptiewerkzaamheden, inkomende telefoongesprekken afhandelen, verzorgen van inkomende en uitgaande post, diverse administratieve werkzaamheden.
Moniek Hak
Assistent Belastingadvies
Het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Administraties boeken en verzorgen van de aangifte omzetbelasting. Daarnaast het samenstellen van jaarrekeningen.
Reinier Spijk
AA Accountant
Opstellen financiële prognoses en tussentijdse cijfers. Advies bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Financiële en fiscale begeleiding (startende) ondernemers. Samenstellen van jaarrekeningen. Bedrijfsadvisering.
Daniel Jolliffe
Beginnend assistent accountant
Gert-Jan Post
Relatiebeheerder
Advies bedrijven op economisch en fiscaal gebied, samenstellen van de jaarrekening, inrichten en optimaliseren van de financiële administratie, begeleiden van startende ondernemers, fiscaal advies aan particulieren, verzorgen aangifte inkomstenbelasting, schenk en erfbelasting.
Tineke Koch-Spruijt
Assistent-Accountant Administratief medewerkster VVE Beheer
Het organiseren en notuleren van vergaderingen, het bijhouden van de ledenadministratie, het versturen van nieuwsbrieven en technisch beheer en overige beheerswerkzaamheden.
Collin Eckhardt
Financieel Administratief Medewerker
Opzetten van administratie van VVE’s, verwerking van inkoopfacturen, incasseren van de bijdragen, debiteurenbeheer, verwerking bankmutaties, opstellen financieel jaarverslagen en tussentijdse controle van de begroting en meerjarenonderhoudsbegroting.
Tim Hooijer
VVE Beheerder
Beheer van uw VvE in goede handen, gaat graag in gesprek met u.