Persoonlijke aandacht en deskundig advies

Matthijsse & Matthijsse Accountants & Adviseurs is een dynamisch bedrijf met een frisse blik op uw financiële zaken. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de accountancy en de fiscale praktijk. Wij onderscheiden ons vooral door onze persoonlijke aandacht en proactieve houding. Hierdoor mogen wij werken voor ruim 300 ondernemingen en organisaties. Uiteraard hebben wij deskundige mensen die voor hun werk gaan en staan; dit zorgt mede voor een uiterst gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

“Uw bedrijfsresultaten bepalen hoe en wanneer u de volgende stap in de markt zet. Een verantwoorde beleidsbeslissing vraagt een continue analyse van cijfermateriaal.”

Waar we voor staan

Wij begrijpen de taal van ondernemers. Duidelijke taal! Onze relatiebeheerder kent de ins en outs van uw bedrijf en waar nodig uw privésituatie.

Onze specialisten zorgen ervoor dat u steeds weet waar u aan toe bent, of het nu gaat om het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van uw loonadministratie of het voeren en verwerken van uw financiële administratie, danwel het verzorgen van alle voorkomende aangiften.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het beheer van verenigingen van eigenaren. Met een Federatie Financieel Planner, een Register Belastingadviseur, twee Accountant- Administratieconsulenten en een ervaren salarisadviseur, bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies.

Net zo enthousiast geworden als wij?